Hoe maak ik een afspraak?

Whatsapp sturen of bellen naar 0616806769, als ik bezig ben spreek in en ik bel je gelijk terug. 

Een mail sturen naar info@trimsaloncate.nl zal ik binnen enkele uren tot max 1 dag antwoorden. Heb je geen antwoord gekregen, probeer het nog maals via tel. Ik controleer dagelijk mijn spamfolder, maar soms schiet het er tussen. 

Hoe snel kan ik terecht?

Ik tracht binnen dezelfde week mensen te helpen, en zeker bij klachten!

Waar kan ik mijn kat laten trimmen?

Ik kom bij u thuis in provincies Groningen en Drenthe.

U kunt ook bij mij in de salon terecht:

 

Sportlaan 36, 9521 EE Nieuw Buinen

en

Hooggoorns 14 (Kamer 17), Emmen

Hoe lang duurt een behandeling?

Ik streef er naar in circa 45 min klaar te zijn, veel meer geduld heeft een kat niet. In uizonderlijke gevallen ben ik in 30 min klaar. Maar soms ook 1.5 uur. Belangrijk is om te blijven kijken hoeveel tijd ik van de kat krijg. Daarom hou ik ook stress signalen goed in de gaten tijdens een behandeling. 

Wat kost het om mijn kat te laten trimmen?

Uw kat trimmen bij mij in de salon, is vanaf 50 euro. 

Een eigen tweede kat binnen dezelfde sessie van uzelf, is vanaf 40 euro. 

Hoe kan ik betalen?

Mijn voorkeur is contant of met een betaalverzoek (tikkie via telefoon). In noodgeval geval kan er gepind worden en/of op rekening (in overleg en bij bekende klanten)

 

Hoe krijg ik klitten uit kat?

Voorkomen is altijd beter natuurlijk. Dagelijks het vacht controleren op kleine knoopjes en deze voorzichtig met de vingers uit elkaar trekken. de kleine klitten voorzichtig met een combikam uitkammen.  Onstaan er toch klitten die ook niet meer uit te kammen zijn? Niet doorgaan, GEEN SCHAAR of SPECIAAL MESJE gebruiken. Deze kunnen ernstige verwondingen veroorzaken. Een tondeuse is de meest veilige optie. Als je niet durft, mag je contact met me opnemen als je 1 op 1 les wilt om dit zelf te doen. 

Doet vilt / klitten pijn bij de kat

De huid van de kat is zeer gevoelig en de klitten trekken enorm aan de huid 24/7. Dit doet enorm veel pijn. Katten zijn helden in het verbergen van pijn, ze laten het niet altijd zien. Maar tijdens de behandeling zie je vaak de enorme opluchting als de vervilting en klitten worden weggeschoren.

Waarom 'vechten' de katten thuis als er een naar de dierenarts of trimmer is geweest.

Door de vreemde geuren van de dierenarts of trimmer ruikt de kat anders bij thuiskomst waardoor hij/zij een beetje als vreemde wordt gezien door de thuisblijvers. 

Wat je zou kunnen doen om dit te beperken is bijvoorbeeld de andere katten mee nemen tijdens het bezoek, maar dit geeft vaak onnodige stress. 

Een andere oplossing is om bij thuiskomst de thuisblijvers alvast boven over elders te laten zijn. De kat dat terug is gekomen van de trimbeurt kan dan rustig weer in de woonkamer zichzelf weer wassen en via kopjes overal zijn geur weer af te geven en de huisgeuren weer tot zich te nemen. Binnen een paar uurtjes is hij weer 'de gewone huis-eigen kat' en zullen confrontaties niet meer of in ieder geval minimaal.