Katten Trimsalon Stadskanaal

Als kattentrimmer Stadskanaal, kom ik bij u thuis de katten behandelen. Dit kan in Stadskanaal zijn maar ook Nieuw Buinen, Pekela, Vlagtwedde, Exloermond, enz enz. En natuurlijk kunt u naar de Kattentrimsalon komen in Nieuw Buinen. 

Heeft uw kat klitten en/of een lastige vacht , of vindt u het moeilijk om dit bij te houden. Het kan iedereen overkomen, zowel de kortharige als de half- en langharige katten kunnen soms kampen met een lastige vacht. 

We zien natuurlijk het liefst dat uw kat geheel zelfstandig zijn/haar vacht kan verzorgen, maar soms lukt het niet. Situaties zoals ziekte, of stress, gezondheidsklachten of gewoon soms gewoon omdat de klitten er in geraakt zijn voordat wij de situatie konden bijsturen. Klitten en viltvorming doet een kat pijn.  

Belangrijk is nu op tijd aan te bel te trekken zodat we de lieverd kunnen helpen weer prettig en hem/haar weer pijnloos door het leven te gaan met een goed verzorgd vacht. 

Het is geen schande!  

Als u zich met de kat bij mij meldt, ga ik kat-vriendelijk en vacht-besparend te werk.  zonder stress zorg ik dat de vacht volledig doorkambaar en klitvrij is.  Hierbij gebruik ik geen dwangmiddelen en stressvolle onnodige houdgrepen. Lees meer over de behandeling hier.

Vachtbesparend wil zeggen dat ik alleen de klit(ten) verwijder en zoveel mogelijk vacht laat zitten. Dit om de kat niet langer dan nodig is te plagen met een trimbehandeling. En nog belangrijker, de vacht is een kat's bescherming. Tegen weer en natuur en bij conflicten bij andere katten. 

Tijdens en na de behandeling geef ik graag advies zodat u met handvatten weg gaat, in het kader van voorkomen is beter dan genezen.