De kat- vriendelijke trimsalon van Zuidlaren

 

Met een mobiele trimsalon Zuidlaren, (De Katten Kapste). Om onnodige stress van de kat te voorkomen, kom ik bij u thuis uw kat trimmen in Zuidlaren, Annen, Anloo, enz.  Katten trimmen in Groningen stad en Groningen provincie is natuurlijk ook mogelijk! De vervilte klitten worden verwijderd. Kat blij, iedereen blij. 

Heeft uw kat klitten en/of een lastige vacht , of vindt u het moeilijk om dit bij te houden. Het kan iedereen overkomen, zowel de kortharige als de half- en langharige katten kunnen soms kampen met een lastige vacht.

Belangrijk is om op tijd aan te bel te trekken zodat we de lieverd kunnen helpen weer een prettig en pijnloos door het leven te gaan met een goed en gezonde vacht. We zien natuurlijk het liefs dat uw kat geheel zelfstandig zijn/haar vacht kan verzorgen, maar soms lukt het niet. Situaties zoals ziekte, of stress, gezondheidsklachten, zwaarlijvigheid of gewoon soms gewoon omdat de klitten er in geraakt zijn voordat wij de situatie konden bijsturen.

Het is geen schande!  

Als u zich met de kat bij mij meldt, ga ik kat-vriendelijk en vacht-vriendelijk te werk.  Ik ga de vacht van de kat proberen in een behandeling van 60 minuten volledig klitvrij te maken. Dat kan bij mij in de salon of bij u thuis. Mijn streven is om de vacht behandeling van uw kat pijnloos en stressloos uit te voeren. Zonder dwangmiddelen en zonder houdgrepen. Lees meer over de behandeling hier.

Vachtbesparend wil zeggen dat ik alleen de klit(ten) verwijder om de kat niet langer dan nodig is te plagen met een trimbehandeling. Klitten en viltvorming doet een kat pijn. Wordt ze niet blij van en kan grotere gevolgen hebben als het niet gehaald worden. Maar de vacht heeft ook een functie. Daarom is het mijn streven zo veel mogelijk vacht besparend te werken, niet meer wegscheren en of weg kammen dan nodig is. 

Daarnaast geef ik heel graag advies tijdens en na de behandeling zodat u met handvaten weg gaat, in het kader van voorkomen is beter dan genezen.