Kattentrimsalon Stadskanaal

Als kattentrimmer Stadskanaal, kom ik bij u thuis de katten behandelen. Dit kan in Stadskanaal zijn maar ook Nieuw Buinen, Pekela, Vlagtwedde, Exloermond, enz enz. En natuurlijk kunt u naar de Kattentrimsalon komen in Nieuw Buinen. 

Heeft uw kat klitten en/of een lastige vacht , of vindt u het moeilijk om dit bij te houden. Het kan iedereen overkomen, zowel de kortharige als de half- en langharige katten kunnen soms kampen met een lastige vacht. 

Het is geen schande!  

We zien natuurlijk het liefst dat uw kat geheel zelfstandig zijn/haar vacht kan verzorgen, maar soms lukt het niet. Situaties zoals ziekte, of stress, gezondheidsklachten of gewoon soms gewoon omdat de klitten er in geraakt zijn voordat wij de situatie konden bijsturen.

Belangrijk is om op tijd aan te bel te trekken zodat we de lieverd kunnen helpen weer prettig en hem/haar weer pijnloos door het leven te gaan met een goed verzorgd vacht. 

kattentrimster

Als u zich met de kat bij mij meldt, ga ik kat-vriendelijk en vacht-besparend te werk.  De vacht van de kat  zal ik proberen in een behandeling van 60 minuten volledig doorkambaar en klitvrij te maken. Dat kan bij mij in de salon of bij u thuis. Mijn streven is om de vacht behandeling van uw kat pijnloos en stressloos uit te voeren. Zonder dwangmiddelen en zonder houdgrepen. Lees meer over de behandeling hier.

Vachtbesparend wil zeggen dat ik alleen de klit(ten) verwijder om de kat niet langer dan nodig is te plagen met een trimbehandeling. Klitten en viltvorming doet een kat pijn.  

Tijdens en na de behandeling geef ik graag advies zodat u met handvatten weg gaat, in het kader van voorkomen is beter dan genezen.